Parketvloer schuren in Duivendrecht? 

Ben je van plan om je parketvloer te schuren in de omgeving van Duivendrecht? Je kunt de parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Duivendrecht ben je in ongeveer 27 minuten bij ons in de Showroom in Vianen. 

Wanneer je eindelijk een mooie parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Je wilt dat na tien jaar je vloer er nog net zo mooi uitziet als de dag dat je deze kocht. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect parket onderhoudsmiddelen hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer. 

HW Protect 3000 hardwax parket olie in Duivendrecht

  • Makkelijk zelf aan te brengen 
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken in Duivendrecht
  • Goedkoper dan andere parketoliën
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je nieuwe vloer

HW Protect 3000 parket olie zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je deze behandelen met HW Protect 3000 hardwax parketolie. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 hardwax parket olie. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie

heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer de vloer 12 uur heeft kunnen drogen kan je meestal weer over de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray onderhoudsolie voor parket vloeren

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 parketolie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de Energy Spray onderhoudsolie in makkelijke spray fles is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken in Duivendrecht. Je hoeft alleen de onderhoudsolie te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt, bijvoorbeeld een looppad.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is in Duivendrecht
  • Schud te fles onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt
  • Gebruik de onderhoudsspray op kamertemperatuur
  • Meestal binnen een half uur droog

HW Fix & Fresh voor Duivendrecht

HW Fix & Fresh is het reiniging middel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in lauw/ warm water toevoegen ,vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen.

HW Colors of Nature kleurolie voor parket vloeren

Wil je toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature kleurolie voor houten vloeren te mengen met HW Protect 3000 parketolie is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors of Natures kleur olie houten vloer mengen zodat je precies de kleur krijgt  die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors of Natures aanbrengen op je eiken vloer

Gebruik een pluisvrije doek, fijnharige kwast of spons om de HW Colors of Nature  kleurolie voor houten vloeren dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na ongeveer 12 uur is de vloer weer droog en kan je deze weer gebruiken in Duivendrecht. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Uitstraling van je eikenhouten vloer

De eerste indruk is meestal het belangrijkst in Duivendrecht, en dat is bij alles zo. Wanneer je iemand voor het eerst ziet of wanneer je voor het eerst een woning binnen loopt. Wat er ook te zien is, de vloer speelt een grote rol in het interieur van de woning in Duivendrecht. Een houten vloer maakt door z’n karakteristieke uitstraling vaak meer indruk dan een laminaat- of vinylvloer.  

De kleur van de vloer speelt ook een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van het interieur in Duivendrecht. Bij vloeren met een donkere tint krijg je sneller een rustgevende of warme sfeer in je kamer dan bij een lichtere vloer. Een compleet zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dat combineert met een spierwitte vloer kan dat kil en koud overkomen. Hierom is het verstandig om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan eenvoudig met planten, schilderijen of meubels.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Duivendrecht en Rotterdam ! Wij zorgen dat er koffie en iets lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.