Een uniek gekleurde vloer in een hand omdraai

 
Wilt u een unieke eikenhouten vloer in de kleur van uw keuze dan is dat dankzij HW Colors of Nature mogelijk. We hebben maar liefst 11 verschillende kleurtinten in onze collectie. Deze kleuren waxolie zijn speciaal door ons ontwikkeld voor eiken houten vloeren. De HW Colors of Nature zijn klaar om gelijk te gebruiken.


Toch liever een donkerder tint, lichter of een eigen kleur? Door de kleur te mengen met HW Protect 3000 is het simpel om de oorspronkelijk kleur lichter te maken, hoe meer HW Protect 3000 u erdoor mengt hoe lichter de kleur zal worden. Wilt u de vloer donkerder dan de originele kleur van HW Color of Nature dan kunt u heel eenvoudig net zoveel lagen aanbrengen tot u de gewenste kleur heeft. Of maak uw eigen kleur door verschillende HW Colors of Nature kleuren met elkaar te mengen.

HW Colors of Nature is heel makkelijk en zonder knoeien aan te brengen.

Gebruik een pluisvrije doek, spons of fijnharige kwast en breng de HW Colors of Natures dun aan en wrijf deze goed uit. Wij adviseren om eerst een proefplank te gebruiken of een niet zichtbare plaats van de kamer. Na ongeveer 12 uur is de vloer droog en kunt u deze weer gebruiken. Om de eiken houten vloer en de kleur extra te beschermen werk deze af met de HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van uw eikenhouten vloer zonder onderhoud.

Bestel product

Onze HW Colors of Nature stalen

Chocolate hardwax

Chocolate 4233

Ivoor hardwax

Ivoor Kleur 4260

Antiek grijs hardwax

Antiek Grijs 3006

Kersen hardwax

Kersen 3137

Mahonie hardwax

Mahonie 4210

White wash hardwax

White Wash 3111

Extra zwart hardwax

Extra Zwart 3180

Elfenbein hardwax

Elfenbein 4243