Home / Houten vloer behandelen – HW Protect 3000

Houten vloer behandelen – HW Protect 3000 

Parket hardwaxolie

De allerbeste eikenhouten hardwaxolie voor onbehandelde houten vloeren. Direct na het leggen van de onbehandelde eiken houten vloer kunt u de vloer behandelen met twee lagen HW Protect 3000 hardwaxolie voor een natuurlijke uitstraling. Als u de vloer wilt voorzien van een van onze HW Color of Nature kleurolie kleuren dan brengt u eerst de kleurolie aan en daarna een laag hardwaxolie. Indien u voor kleuren kiest dan heeft u aan één laag hardwaxolie genoeg. De hardwaxolie beschermt zowel de kleur als het hout. Onze kleurolie is van dezelfde samenstelling als de hardwaxolie deze dus biedt ook bescherming voor uw vloer.

Het beste eiken vloeronderhoud!
HW Protect 3000 breng je 1x (2 lagen) aan en daarna ben je er 20 jaar vanaf. Alle andere Hardwax en oliën die erop de markt zijn brengen elk jaar weer de nodige kosten, opschuren en tijd met zich mee.

Aanbrengen product

Doe een half blik HW Protect 3000 hardwaxolie in een brede verfbak. Breng de hardwaxolie zo dun mogelijk aan met een microvezel roller. Als u de naturel look van de vloer wilt behouden dan behandelt u de vloer twee keer met de hardwaxolie. Meestal is de eerste laag na 12 uur droog en kunt u de tweede laag aanbrengen op dezelfde manier zoals u de eerste laag heeft aangebracht. Zorg wel dat de vloer ook echt droog is voor dat u een tweede laag aanbrengt.

Na 12 uur droogtijd kunt u meestal weer over de vloer lopen. Gebruik de eerste drie weken geen water om de parketvloer te reinigen. Daarna kunt u de houten vloer met een parketstofzuiger, een zachte bezem of stofdoek afnemen.

Hoe breng je mij aan Koop product

Onze tips & voordelen

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Bij goede ventilatie meestal binnen 12 uur droog
  • Zorg dat de vloer stof, vet en vuil vrij is
  • Goed uitrollen met de microvezel roller
  • Goed voor 30 tot 40 vierkante meter
  • Na gebruik, 20 jaar geen onderhoud meer nodig
  • Ook in 250 ml potjes beschikbaar

Dier & kindvriendelijk

Je kunt je puppy natuurlijk in de bijkeuken laten om je eiken houten vloer te beschermen tegen ongelukjes. Maar je wilt natuurlijk wel genieten van je nieuwe pup. Kies voor HW Protect 3000 hardwaxolie en je vloer is puppy proof.

Knoeibestendig

Tijdens het eten gaat het er niet altijd schoon aan toe. Eten valt op de grond en drinken valt om. Je wilt niet bij elk ongelukje schrikken dat je eiken vloer beschadigd raakt. Geen zorgen…HW Protect 3000 hardwaxolie doet zijn werk zodat jij smakelijk en zonder zorgen kunt eten.

Parket in uw keuken? Geen probleem!

Een mooi doorgetrokken eiken houten vloer naar je keuken is het mooiste wat er is. Maar durf je er dan nog wel te koken? HW Protect 3000 hardwaxolie is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Het maakt je vloer waterafstotend en bestand tegen knoeien in de keuken.

HOE BRENG JE MIJ AAN?

HOE BRENG JE MIJ AAN!

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00