Kosten bezorging

Over alle bestellingen boven de 50 euro worden geen verzendkosten gerekend. Voor bestellingen onder de 50 euro worden er € 6,75 verzendkosten gerekend.

Levertijd*

123 Protect zorgt ervoor dat uw pakket (mits u op een werkdag voor 3 uur besteld) dezelfde dag nog op de post wordt gedaan zodat u het pakketje de volgende dag in huis heeft. We werken met PostNL bezorging waardoor we mensen uit het hele land kunnen bedienen.

*In verband met de drukte bij PostNL kan het voorkomen dat de levertijd van uw pakket iets langer dan dat je van ons gewend bent. Houd daarom rekening met een levertijd van 1 á 3 werkdagen.

Bestelproces

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst ontvangt u direct een bevestiging via de mail. Wij zorgen er dan voor dat uw pakket zo snel mogelijk doorgegeven wordt aan PostNL. Wanneer PostNL het pakketje in ontvangst heeft genomen ontvangt u nogmaals een mail met meer informatie over de bezorging. U kunt uw pakket dan ook volgen via Track & Trace. Met de Track & Trace code kunt u de bestelling volgen en vind u meer informatie over de verzending via PostNL. Zorg dus dat u tijdens het bestellen het juiste e-mailadres invult, naar dit e-mailadres wordt namelijk de Track & Trace code verzonden.

Liever afhalen?

Liever uw bestelling afhalen in Vianen? Neem dan eerst contact met ons op voor de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het volgende mailadres: info@123-protect.nl.

Vianen – Stuartweg 1G, 4131 NH

Retourneren

Teveel besteld? Of toch gekozen voor iets anders, of het product toch niet nodig? De producten kunnen wanneer deze niet zijn gebruikt of zijn opengemaakt binnen 14 dagen retour gestuurd worden. Het adres voor retourneren is: Stuartweg 1G, 4131 NH Vianen. Wanneer de producten goed zijn aangekomen wordt uw bedrag teruggestort. Laat van te voren via een mail weten dat u de producten terug heeft gestuurd. Dan kunnen wij daar hier rekening mee houden. De kosten voor het retour zenden zijn voor rekening van de klant. Meer informatie nodig of heb je een andere vraag kijk dan eerst op onze klantenservice pagina of mail naar info@123-protect.nl