Authors

Pagina's

123 Protect systeem

Onderhoud is nog nooit zo makkelijk geweest met onze 123 methode. Maak gebruik van onze producten als je zo min mogelijk onderhoud wilt verrichten aan je eikenhouten vloer. Met onze producten maakt het onderhouden van je eikenhouten vloer voor iedereen toegankelijk. Je hoeft met onze HW Protect 3000 slechts eenmaal twee laags aan te brengen en nooit meer uw meubels te verplaatsen. Door gebruik te maken van onze handige spray (HW Energy Spray) hoeft er alleen gesprayed te worden op plekken waar intensief gebruikt gemaakt van wordt. In deze spray zit bescherming waardoor uw vloer zich goed hersteld.

Fix & Fresh

Het derde product dat we verkopen in onze 123 lijn is de HW Fix & Fresh. Dit is een reinigingsmiddel speciaal voor jou eikenparket vloer. In dit schoonmaak middel zit een klein beetje bescherming in waardoor je eikenhouten vloer langer mooi blijft en de resten goed schoon maakt. Voor meer informatie over onze producten klik dan hier.

Deze pagina toont een sitemap. In deze sitemap staan alle pagina’s die beschikbaar zijn in de website. Via de sitemap kan je snel navigeren door de website.