Wil jij onze dealer worden?

Wil jij dealer worden van ons unieke eiken vloeren beschermingsmiddel? Ben je op zoek naar het beste voor je eikenhouten parket klanten? 123 Protect is een uniek en eigen ontwikkeld middel ter bescherming van eikenhouten vloeren. Maak het jezelf en je klanten makkelijk door 123 Protect in je winkel te hebben. Door gebruik te maken van ons 123 Protect systeem kan een eikenhouten parket vloer wel tot 20 jaar mee gaan zonder onderhoud. De parket vloeren hoeven maar eenmaal (2 laags HW Protect 3000) behandeld te worden. Daarna hoeft het alleen nog maar bijgehouden worden met onze handige HW Energy Spray. Deze spray hoeft alleen gebruikt te worden op plekken waar intensief gebruik gemaakt van wordt, zoals looppaden. Er hoeft dus niet steeds met meubels verschoven te worden.

Wat wij garanderen

  • Uitstekende klantenservice
  • Uniek en onderscheidende kwaliteitsproducten
  • Gratis marketing voor 123 Protect parket producten
  • Een milieu vriendelijk parket product
  • Gratis training over het gebruik van onze producten

Wil je meer informatie over het dealerschap van 123 Protect  of een afspraak met een van onze salesmanagers? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor de mogelijkheden..

Dealer worden?

Vul het onderstaande formulier in voor vrijblijvend gesprek.

    Onze dealers

    Ook dealer worden en wil je met je logo ook hierbij staan? Neem dan contact met ons op via het bovenstaande formulier of bel naar: 06 225 225 16