Parket parketolie in Utrecht kopen?

Ben je op zoek naar parket vloerolie in Utrecht? Je kan het bij ons gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Utrecht bent u binnen een kwartier bij ons in de showroom in Vianen.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen middel ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer. 

Uw parket beschermen met HW-Protect 3000 hardwax

  • Makkelijk zelf aan te brengen met de microvezel roller
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parketolie of schuren van je vloer
  • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

Uw parket onderhouden met HW Energy Spray onderhoudsolie

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 parketolie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het makkelijke van de Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen de onderhoudsolie te sprayen waar de parketvloer intensief gebruikt wordt. 

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is 
  • Schud te fles onderhoudsolie voor parket goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de onderhoudsolie in spray op kamertemperatuur 
  • Binnen een half uur droog 

Uw parket reinigen met HW Fix & Fresh parket vloer reiniger

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in lauw/ warm water toevoegen ,vochtig dweilen, nooit nat reinigen. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Uw parket kleuren met HW Colors of Nature kleurolie

Wil je toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 hardwax parketolie is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors of Nature kleurolie mengen zodat u precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. Zo krijg je een unieke vloer in Utrecht.

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijnharige kwast of spons om de HW Colors of Nature  kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Utrecht! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat. 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00