Parketvloer schuren in Ede?

Ben je van plan om je parketvloer te gaan schuren en heb je hier ook vloerenolie bij nodig? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Vanaf Ede ben je binnen 40 minuten bij ons in de Showroom in Vianen. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, we helpen je graag.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard voorzichtig mee. Het liefst houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld dat onschadelijk is voor de gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000

  • Gemakkelijk zelf aan te brengen met onze microvezel roller
  • Na 12 uur droogtijd kan je de parket vloer weer gebruiken
  • Goedkoper dan vergelijkbare olie voor parket
  • 20 jaar geen onderhoud aan je houten vloer

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die de kleur heeft die je wil.

Je kunt HW Protect 3000 parketolie aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray Gemakkelijke, kant-en-klare parket onderhoudsolie in handige sproeifles

Wanneer de parketvloer is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief word gebruikt.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is
  • Schud te fles onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt
  • Gebruik de onderhoudsolie op kamertemperatuur
  • Binnen een half uur droog
  • kant-en-klare onderhoudsolie in makkelijke sproeifles

HW Fix & Fresh reinigingsmiddelen

Fix & Fresh is het schoonmaakmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen, vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is dus een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Ede! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.