Hardhouten vloer schuren in Amsterdam Zuid? 

Ben je van plan om je eiken parketvloer te schuren in de omgeving van Amsterdam Zuid? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Amsterdam Zuid ben je in ongeveer twintig minuten bij ons in de Showroom in Vianen op De Limiet 15D in Vianen.

Wanneer je eindelijk een mooie parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hardwax en parketolie hebben een eigen product ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je eiken parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parketolie voor onbehandelde eiken vloer

  • HW Protect producten zijn makkelijk zelf aan te brengen 
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken in Amsterdam Zuid
  • Goedkoper dan andere parket oliën
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken houten vloer

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde eiken houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 parketolie. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurrolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 parketolie genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect 3000 hardwax aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray onderhoudsolie

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. De parketonderhouds spray is makkelijk in gebruik.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is in Amsterdam Zuid
  • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt
  • Gebruik de spray op kamertemperatuur
  • Meestal binnen een half uur droog
  • kant-en klaar voor gebruik

HW Fix & Fresh parket reinigingsmiddel voor Amsterdam Zuid

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in lauw warm water toevoegen ,vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel speciaal voor eiken houten vloeren ineen, dus heeft een herstellend vermogen op de eiken houten vloer.

HW Colors of Nature kleurolie

Wil je toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature kleuren olie te mengen met HW Protect 3000 hardwax parket olie is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors mengen zodat u precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. Een echte Amsterdam vloer

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijnharige kwast of spons om de HW Colors of Nature dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Uitstraling van je eikenhouten vloer

De eerste indruk is meestal het belangrijkst, en dat is bij alles zo. Wanneer je iemand voor het eerst ziet of wanneer je voor het eerst een woning binnen loopt. Wat er ook te zien is, de vloer speelt een grote rol in het interieur van de woning in Amsterdam Zuid. Een houten vloer maakt door z’n karakteristieke uitstraling vaak meer indruk dan een laminaat- of vinylvloer.

De kleur van de vloer speelt ook een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van het interieur in Amsterdam. Bij vloeren met een donkere tint krijg je sneller een rustgevende of warme sfeer in je kamer dan bij een lichtere vloer. Een compleet zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dat combineert met een spierwitte vloer kan dat kil en koud overkomen. Hierom is het verstandig om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan eenvoudig met planten, schilderijen of meubels.

Kom gerust langs in onze winkel dichtbij Amsterdam!

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00