Parket oliën in Harderwijk?

Ben je van plan om binnen kort je parket vloer in de olie te zetten? Je kunt het parket olie gewoon online bestellen. Spreek je toch liever een deskundige hierover? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag. Vanaf Harderwijk ben je binnen 40 minuten bij ons in de Showroom in.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op. Deze wil je natuurlijk zo lang mogelijk zo nieuw mogelijk houden. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen en reinigingsmiddelen voor houten vloeren zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen serie onderhoudsmiddelen voor parket vloeren ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW 3000 hardwax parketolie 

  • Gemakkelijk zelf aan te brengen met onze microvezel roller
  • Na 12 uur droogtijd kun je vaak al over de vloer lopen
  • Goedkoper dan vergelijkbare oliën voor parket
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken parketvloer

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je deze behandelen met HW Protect 3000 hardwax parketolie. Bij een onbehandelde eiken vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 parketolie voor het beste resultaat.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 parketolie  genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is.

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je weer op de vloer lopen. Het is wel belangrijk om de vloer minimaal 3 weken niet met teveel water schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

Kleurolie parket Colors of Nature

Wil je toch liever een donkerdere tint, white wash vloer of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature kleurolie  te mengen met HW Protect 3000 parket olie is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kunt ook meerdere HW-Colors of Nature mengen zodat je precies de kleur krijgt die je graag aan je vloer wilt geven. 

HW Colors of Nature kleurolie aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met een dunne laag HW Protect 3000 parketolie. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

 Je eikenhouten vloer in Harderwijk

De eerste indruk is vaak het belangrijkst, en dat is bij alles zo. Wanneer je iemand voor het eerst ziet of wanneer je voor het eerst een woning binnen loopt. Wat er ook te zien is, de vloer speelt een grote rol in het interieur van de woning. Een houten vloer maakt door z’n karakteristieke uitstraling vaak meer indruk dan een laminaat- of vinylvloer.  

De kleur van de parket vloer speelt ook een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van het interieur. Bij vloeren met een donkere tint krijg je sneller een rustgevende of warme sfeer in je kamer dan bij een lichtere vloer. Een compleet zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dat combineert met een whire wash houten vloer kan dat kil en koud overkomen. Hierom is het verstandig om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan eenvoudig met planten, schilderijen of meubels.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Harderwijk! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.