Parket oliën in Harderwijk?

Ben je van plan om binnen kort je parket te oliën? Je kan het parket olie gewoon online bestellen. Spreek je toch liever een deskundige hierover? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag. Vanaf Harderwijk ben je binnen 40 minuten bij ons in de Showroom in Vianen op de Industrieweg 28N.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

 

harderwijk

Parket beschermen

  • Gemakkelijk zelf aan te brengen 
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan vergelijkbare oliën
  • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is.

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je weer op de vloer lopen. Het is wel belangrijk om de vloer minimaal 3 weken niet met teveel water schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

Parket kleuren

Wil je toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kunt ook meerdere HW-Colors mengen zodat u precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met een dunne laag HW Protect 3000. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Uitstraling van je eikenhouten vloer 

De eerste indruk is vaak het belangrijkst, en dat is bij alles zo. Wanneer je iemand voor het eerst ziet of wanneer je voor het eerst een woning binnen loopt. Wat er ook te zien is, de vloer speelt een grote rol in het interieur van de woning. Een houten vloer maakt door z’n karakteristieke uitstraling vaak meer indruk dan een laminaat- of vinylvloer.  

De kleur van de vloer speelt ook een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van het interieur. Bij vloeren met een donkere tint krijg je sneller een rustgevende of warme sfeer in je kamer dan bij een lichtere vloer. Een compleet zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dat combineert met een spierwitte vloer kan dat kil en koud overkomen. Hierom is het verstandig om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan eenvoudig met planten, schilderijen of meubels.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Harderwijk! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. Bezoek ons op de industrieweg 28N in Vianen dichtbij Utrecht.

-34%
 224.00  147.00
-25%
 48.00  36.00
-27%
 113.00  82.00
-37%
 395.00  249.00