Parket olie in De Meern kopen?

Ben je op zoek naar parket olie voor je parketvloer in de Meern? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever een deskundige spreken? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf De Meern bent u binnen een kwartier bij ons in de showroom in Vianen op De Limiet 15D.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt laten leggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Je houten vloer als nieuw houden met waxolie is makkelijk. Het goed onderhouden van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen middel ontwikkeld dat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer. 

HW Protect 3000

  • 20 jaar geen onderhoud meer 
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere oliën voor parket vloeren
  • Makkelijk zelf aan te brengen met onze microvezelroller

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect 3000 genoeg. Dit is voor de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect het best aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Colors of Nature

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors mengen zodat je precies op de juiste kleur uitkomt.

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, spons of fijnharige kwast om de HW Colors of Nature kleurolie voor parket dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit met onze spons en houder. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij de Meern! Wij zorgen dat er koffie en wat lekkerst bij klaarstaat. Bezoek ons op de industrieweg 28N in Vianen.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.