Parketvloer oliën in Woerden?

Ben je van plan om je parketvloer te oliën? Je kunt het parket onderhoudsolie heel makkelijk online bestellen. Binnen 24 uur na aankoop kun je aan de slag in Woerden. Wil je toch liever een deskundige spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123 Protect parket producten hebben een eigen middel ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 in Woerden

  • Makkelijk zelf aan te brengen met een microvezel roller
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de parketvloer weer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parket oliën
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken vloer
  • houten vloer schuren is niet nodig

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met twee lagen HW Protect 3000 hardwaxolie. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie voor houten vloeren heb je aan een laag HW-Protect 3000 parket olie voor je eiken vloer genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer over de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer te reinigen. Het reinigen van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een pluisvrije doek.

HW Protect 3000 hardwaxolie voor onbehandelde vloeren

Uitstraling van je eikenhouten parketvloer 

De eerste indruk is vaak het belangrijkst, en dat is in Woerden niet anders. Wanneer je iemand voor het eerst ziet of wanneer je voor het eerst een woning binnen loopt. Wat er ook in een interieur te zien is, de vloer speelt altijd een grote rol in het interieur van de woning. Een houten vloer maakt door z’n karakteristieke uitstraling vaak meer indruk dan een laminaat- of vinylvloer.  

De kleur van de houten vloer speelt ook een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van je interieur. Bij vloeren met een donkere tint krijg je sneller een rustgevende of warme sfeer in je kamer dan bij een lichtere vloer. Een compleet zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dat combineert met een witte vloer kan dat kil en koud overkomen. Hierom is het verstandig om altijd iets van kleur in je interieur te hebben. Dit kan eenvoudig met meubels, schilderijen of planten of gewoon een mooie kleur van Colors of Nature.

Het kleuren van je houten vloer

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kleurolie voor eiken houten vloeren kun je je parket vloer de kleur geven die jij wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere kleur op je vloer? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie speciaal voor eiken.

HW Colors of Nature kleurolie parket vloeren

Wil je toch liever een donkerdere kleur, lichtere tint of een hele andere kleur op je parket vloer? Door de kleur van HW Colors of Nature parket kleur olie te mengen met HW Protect 3000 hardwax olie is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook meerdere HW-Colors of Nature parket kleur olie mengen zodat je precies de kleur krijgt die je graag wilt op jouw houten vloer. Hier valt eindeloos mee te combineren.

HW Colors aanbrengen 

Voor het aanbrengen van de HW Colors of Nature kleurolie kan je het best een pluisvrije doek, fijnharige kwast of spons gebruiken om een dun laagje aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de eiken vloer weer droog en kun je er weer over lopen. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Woerden! 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.