Parket onderhoudsolie in Veenendaal kopen? 

Ben je op zoek naar parket onderhoudsolie in Veenendaal? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Veenendaal bent u binnen een half uur bij ons in de Showroom. 

Wanneer de mooie eikenhouten parketvloer eindelijk ligt, ben je daar natuurlijk voorzichtig mee. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Goed onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld dat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer. 

HW Protect 3000

  • Makkelijk zelf aan te brengen 
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere oliën
  • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met twee lagen HW-Protect. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

HW Protect kan gewoon aangebracht worden met een microvezel roller. Wanneer je de eiken vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal de parketvloer weer gebruiken. Zorg wel dat je de eerste drie weken weinig tot geen water gebruikt om de vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of stofdoek.

HW Colors of Nature

Wil je toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een andere kleur? Door de kleuren van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijnharige kwast of spons om de HW Colors of Nature dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Veenendaal! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat. Bezoek ons op de industrieweg 28N in Vianen.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.