Vloer schuren en lakken in Tilburg?

Ben je van plan om je vloer te schuren en te lakken in Tilburg? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever een deskundige spreken? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Tilburg ben je binnen vijftig minuten bij ons in de Showroom.

Wanneer je de mooie eikenhouten visgraat parketvloer dan eindelijk hebt liggen, ben je daar natuurlijk voorzichtig mee en wil je de juiste beschermingsmiddelen gebruiken. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Goed onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect parket producten hebben een eigen variant ontwikkeld dat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je visgraat parketvloer.

Uitstraling van je eikenhouten vloer 

De eerste indruk is meestal het belangrijkste, en dat is bij alles zo. Wanneer je iemand voor het eerst ziet of wanneer je voor het eerst een woning binnenloopt. Wat er ook te zien is, de vloer speelt een grote rol in het interieur van de woning. Een eikenhouten visgraat vloer maakt door z’n karakteristieke uitstraling vaak meer indruk dan een laminaat- of vinylvloer.  

De kleur van de vloer speelt ook een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van het interieur. Bij vloeren met een donkere tint krijg je sneller een rustgevende of warme sfeer in je kamer dan bij een lichtere vloer. Een compleet zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dat combineert met een spierwitte vloer kan dat kil en koud overkomen. Hierom is het verstandig om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan eenvoudig met planten, schilderijen of meubels. 

Kleur je houten vloer

Wanneer je voor de klassieke houtkleuren zoals; rood, bruin en natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte, natuurlijke uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kun je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kan je de vloer de kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere kleur? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie van 123-Protect

Schade aan een houten vloer 

Meestal komt schade aan een houten vloer onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing. 

  • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 hardwax parket olie voor eiken houten vloeren
  • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade 
  • Licht altijd de verzekering in bij grote schade aan je eiken vloer
  • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen 

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Tilburg! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.