Hardwax olie in Maastricht kopen? 

Ben je op zoek naar parket onderhoudsolie in het mooie Maastricht? Je kunt het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Toch liever een deskundige spreken? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Maastricht bent u binnen een uur bij ons in de Showroom in Vianen.

Parketvloer beschermen

  • Makkelijk zelf aan te brengen met de microvezelroller
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere oliën in Maastricht
  • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 hardwaz parket olie. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

Parketvloer onderhouden met ondderhoudsolie

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 parketolie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de Energy Spray onderhoudsolie voor parket is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is 
  • Schud te fles onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de spray op kamertemperatuur 
  • Binnen een half uur droog 

Parketvloer reinigen

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer in Maastricht. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen ,vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Parketvloer kleuren

Wil je toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur in Maastricht? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors of Nature kleurolie voor parket mengen zodat u precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors of Nature aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, een kwast met fijne haren of een spons om de HW Colors of Nature dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kleur je parket in Maastricht

Wanneer je voor de klassieke houtkleuren zoals; rood, bruin en natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte natuurlijke uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kan je je vloer een eigen kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie voor parket vloeren.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Hilversum! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.