Hardwax olie in Kaatsheuvel kopen? 

Ben je op zoek naar parket onderhoudsolie in omgeving Efteling Kaatsheuvel? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Toch liever een deskundige spreken? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Hilversum bent u binnen een half uur bij ons in de Showroom in Vianen.

Parketvloer beschermen met hardwax parketolie

  • Makkelijk zelf aan te brengen met microvezelroller
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parket oliën of hardwax in Hilversum
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je houten vloer

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde eiken parket houten vloer kan je deze behandelen met HW Protect 3000 hardwax. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 parketolie voor de beste beschermlaag. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect 3000 aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer over de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

Parketvloer onderhouden in Kaatsheuvel

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 parketolie voor eiken vloeren, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray onderhoudsolie voor parket vloeren. Het makkelijke van de Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. De onderhoudsolie is kant-en-klaar en zit in een sproeifles, dus geen geknoei.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is 
  • Schud te fles goed zodat de onderhoudsolie vloeistof helder is
  • Gebruik de onderhoudsolie spray op kamertemperatuur 
  • Binnen een half uur droog 

Parketvloer reinigen in Kaatsheuvel

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer in Kaatsheuvel. Eens per maand 50 tot 100 ml in lauw/ warmwater toevoegen ,vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Parketvloer kleuren met kleurolie voor houten vloeren

Wil je toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur in Kaatsheuvel? Door de kleur van HW Colors of Nature kleurolie te mengen met HW Protect 3000 hardwax is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors of Nature kleurolie mengen zodat u precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, een kwast met fijne haren of een spons om de HW Colors of Nature kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000 parketolie. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kleur je parket

Wanneer je voor de klassieke houtkleuren zoals; rood, bruin of white wash gaat, geeft dat gelijk een zachte natuurlijke uitstraling aan je kamer in Kaatsheuvel. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kleurolie voor parket vloeren kan je je vloer elke kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Hilversum en Maarssen! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.