Parket onderhoudsolie in Houten kopen? 

Ben je op zoek naar parket onderhoudsolie voor parket vloeren in Houten? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Toch liever een deskundige spreken? Kom gerust langs in onze Showroom of bel ons even. Vanaf Houten ben je binnen 20 minuten bij ons in de Showroom.

Wanneer je eindelijk een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol met chemicaliën die je parket beschadigen bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect parket onderhoud hebben een eigen product ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer. 

HW Protect 3000 hardwax parket olie

  • Makkelijk zelf aan te brengen met onze microvezel roller
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer weer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parketolie
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken vloer

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 hardwax. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 hardwax parket olie. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie laag heb je aan een laag HW-Protect 3000 hardwax genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen of erg weinig water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, een parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Normaal gesproken met de kamer helemaal leeg zijn, meubels en al. Maar met HW Energy Spray is dat niet nodig. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te sprayen.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is, goed schudden
  • Schud de spray fles onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de onderhoudsspray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog 

HW Fix & Fresh

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen , vochtig dweilen, nooit natl. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

HW Colors of Nature kleurolie voor parket

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook andere HW-Colors mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Houten! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00