Parket olie in Den Bosch kopen?

Ben je van plan om je parket te Oliën in de omgeving van Den Bosch? Je kan het parket olie gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen.

Wanneer de mooie eikenhouten parketvloer eindelijk ligt, ben je daar natuurlijk voorzichtig mee. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Goed onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld dat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer. 

HW Protect 3000 in Den Bosch

  • 20 jaar geen onderhoud meer 
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere oliën
  • Gemakkelijk zelf aan te brengen

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met twee lagen HW-Protect parketolie. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 parket olie voor eiken vloer genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

HW Protect kan gewoon aangebracht worden met een microvezel roller. Wanneer je de eiken vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal de parketvloer weer gebruiken. Zorg wel dat je de eerste drie weken weinig tot geen water gebruikt om de vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of stofdoek.

HW Colors of Nature

Wil je toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een andere kleur? Door de kleuren van HW Colors of Nature kleurolie voor eiken vloeren te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors of Nature mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijnharige kwast of spons om de HW Colors of Nature dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Uitstraling van je eikenhouten vloer 

De eerste indruk is vaak het belangrijkst, en dat is bij alles zo. Wanneer je iemand voor het eerst ziet of wanneer je voor het eerst een woning binnen loopt. Wat er ook te zien is, de vloer speelt een grote rol in het interieur van de woning. Een houten vloer maakt door z’n karakteristieke uitstraling vaak meer indruk dan een laminaat- of vinylvloer.  

De kleur van de vloer speelt ook een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van het interieur. Bij vloeren met een donkere tint krijg je sneller een rustgevende of warme sfeer in je kamer dan bij een lichtere vloer. Een compleet zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dat combineert met een spierwitte vloer kan dat kil en koud overkomen. Hierom is het verstandig om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan eenvoudig met planten, schilderijen of meubels. 

Kleur je vloer naar wens

Wanneer je voor de klassieke houtkleuren zoals; rood, bruin en natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte, natuurlijke uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature parket kleur olie kan je je vloer de kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie voor parket.

Schade aan een houten vloer 

Meestal komt schade aan een houten vloer onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing. 

  • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 
  • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade 
  • Licht altijd de verzekering in bij grote schade 
  • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen 

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Den Bosch! 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.