Parket onderhoudsolie in Culemborg kopen?

Op zoek naar parket onderhoudsolie in Culemborg? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever een deskundige spreken? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Culemborg ben je binnen een kwartier bij ons in de Showroom in Vianen. 

Wanneer de mooie eikenhouten parketvloer dan eindelijk hebt liggen, ben je daar natuurlijk voorzichtig mee. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Goed onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld dat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

Uitstraling van je eikenhouten vloer 

De eerste indruk is meestal het belangrijkst, en dat is bij alles zo. Wanneer je iemand voor het eerst ziet of wanneer je voor het eerst een woning binnen loopt. Wat er ook te zien is, de vloer speelt een grote rol in het interieur van de woning. Een houten vloer maakt door z’n karakteristieke uitstraling vaak meer indruk dan een laminaat- of vinylvloer.  

De kleur van de vloer speelt ook een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van het interieur. Bij vloeren met een donkere tint krijg je sneller een rustgevende of warme sfeer in je kamer dan bij een lichtere vloer. Een compleet zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dat combineert met een spierwitte vloer kan dat kil en koud overkomen. Hierom is het verstandig om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan eenvoudig met planten, schilderijen of meubels. 

Kleur je houten vloer

Wanneer je voor de klassieke houtkleuren zoals; rood, bruin en natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte, natuurlijke uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kan je de vloer de kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature.

Schade aan een houten vloer 

Meestal komt schade aan een houten vloer onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

  • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 
  • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade 
  • Licht altijd de verzekering in bij grote schade 
  • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

HW Energy Spray 

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is 
  • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de spray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Culemborg! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat. 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00