Parket onderhoudsolie in Breda kopen?

Ben je op zoek naar parket onderhoudsolie in Breda? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Breda ben je binnen veertig minuten bij ons in de Showroom in Vianen. 

Wanneer de mooie eikenhouten parketvloer dan eindelijk hebt liggen, ben je daar natuurlijk voorzichtig mee. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Goed onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld dat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer. 

Uitstraling van je eikenhouten vloer 

De eerste indruk is vaak het belangrijkst, en dat is bij alles zo. Wanneer je iemand voor het eerst ziet of wanneer je voor het eerst een woning binnen loopt. Wat er ook te zien is, de vloer speelt een grote rol in het interieur van de woning. Een houten vloer maakt door z’n karakteristieke uitstraling vaak meer indruk dan een laminaat- of vinylvloer.  

De kleur van de vloer speelt ook een grote rol in de uiteindelijke uitstraling van het interieur. Bij vloeren met een donkere tint krijg je sneller een rustgevende of warme sfeer in je kamer dan bij een lichtere vloer. Een compleet zwarte vloer kan erg chique staan, maar als je dat combineert met een spierwitte vloer kan dat kil en koud overkomen. Hierom is het verstandig om altijd iets van kleur in je interieur toe te voegen. Dit kan eenvoudig met planten, schilderijen of meubels. 

Kleur je houten vloer

Wanneer je voor de klassieke houtkleuren zoals; rood, bruin en natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte, natuurlijke uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kan je je vloer de kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature.

Schade aan een houten vloer 

Meestal komt schade aan een houten vloer onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing. 

  • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 
  • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade 
  • Licht altijd de verzekering in bij grote schade 
  • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen 

HW Protect 3000

  • 20 jaar geen onderhoud meer 
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere oliën
  • Gemakkelijk zelf aan te brengen

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met twee lagen HW-Protect. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

HW Protect kan gewoon aangebracht worden met een microvezel roller. Wanneer je de eiken vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal de parketvloer weer gebruiken. Zorg wel dat je de eerste drie weken weinig tot geen water gebruikt om de vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of stofdoek.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Breda! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat. 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00