Houten vloer onderhouden in Gouda? 

Ben je opzoek naar onderhoudsolie voor parket in Gouda? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Toch liever een deskundige spreken? Kom gerust langs of bel ons even. Vanaf Gouda bent u binnen veertig minuten bij ons in de Showroom in Vianen. 

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer. 

HW Protect 3000 hardwax

  • Makkelijk zelf aan te brengen 
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parketolie of het schuren van de vloer
  • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 parketolie genoeg. Dit is ter bescherming van het hout, maar ook om de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je vaak weer over de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray onderhoudsolie voor parket

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de Energy Spray onderhoudsolie is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te sprayen.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is.
  • Schud te onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de spray op kamertemperatuur 
  • Binnen een half uur droog 

HW Fix & Fresh

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor eikenhouten vloeren. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen ,vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Gouda! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00