Zierikzee hardwax parket olie voor eiken vloer

Ben je op zoek naar eiken vloer parket hardwaxolie in Zierikzee? Je kunt de parket onderhoudsolie gewoon online bestellen via onze webshop. Toch liever een deskundige spreken? Kom gerust langs in onze Showroom of bel ons even. Vanaf Zierikzee ben je in ongeveer 46 minuten bij ons in de Showroom in Vianen.

Wanneer je eindelijk een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol met chemicaliën die je parket beschadigen wanneer het middel verkeerd gebruikt wordt. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parketolie

  • Makkelijk zelf aan te brengen op een onbehandelde parket vloer
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer weer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parket olie voor onbehandelde parket vloeren
  • 20 jaar geen vloer onderhoud met 123-Protect parket olie

HW Protect 3000 hardwax zorgt voor een beschermlaag op je eiken parketvloer in Zierikzee. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 . Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met twee lagen HW-Protect 3000. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie voor parket heb je aan een laag HW-Protect 3000 hardwax genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal bij je past. 

Je kunt HW Protect 3000 aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen of erg weinig water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, een parketstofzuiger of een stofdoek.

Lees hier meer over HW-Protect 3000

HW Energy onderhouds olie Spray in Zierikzee

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray in Den Bosch. Normaal gesproken met de kamer helemaal leeg zijn, meubels en al. Maar met HW Energy Spray onderhoudsolie is dat niet nodig. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te sprayen.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is, goed schudden
  • Schud de onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de spray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog

Lees hier meer over HW Energy Spray

HW Fix & Fresh reinigingsmiddel voor parket

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen , vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Lees hier meer over HW Fix & Fresh reiniging middel voor parket

HW Colors of Nature kleurolie voor Zierikzee

Toch liever een donkerdere kleur, lichtere tint of een hele andere kleur in Den Bosch? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook andere HW-Colors mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors of Nature kleurolie aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken in Den Haag. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000 hardwax parketolie. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Lees hier meer over HW Colors of Nature kleurolie voor parket vloeren.

Kom gerust langs vanuit Den Bosch in onze Showroom dichtbij Zierikzee. Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00