Parket hardwaxolie in Zandvoort kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in Zandvoort of in de buurt van het circuit? Je kan het parket hardwax olie gewoon online bestellen in onze webshop. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag verder.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op in Zandvoort. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect parket producten hebben eigen parket onderhoud middelen ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000

 • Gemakkelijk zelf aan te brengen met one microvezel roller
 • Na 12 uur droogtijd kun je weer over de parket vloer lopen 
 • Goedkoper dan vergelijkbare parketolie
 • Minstens 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken vloer

HW Protect 3000  hardwax parket olie voor eikenhouten vloeren zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde eiken vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 parket olie.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is.

Je kunt HW Protect 3000 parket olie aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kun je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray onderhouds olie parket vloeren

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 parket olie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat de eiken parket vloer stof, vet en vuil vrij is
 • Schud de fles onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt
 • Gebruik de onderhoudspray op kamertemperatuur
 • Binnen een half uur droog

Colors of Nature kleurolie parket vloer

Wanneer je voor de kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een ontspannen uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature  kleurolie  kun je je vloer een eigen kleur geven die bij ej past. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie. Je voegt gewoon wat HW Protect 3000 parket olie toe.

Schade aan een parket vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Energy Spray onderhoudsolie
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden als je waterschade hebt aan je parket vloer
 • Licht altijd de verzekering in en maak foto’s van de schade aan je parket vloer
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Zandvoort. Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.