Parket Hardwaxolie in Volendam kopen?

Ben je op zoek naar parket hardwaxolie in Zeist of omgeving? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wij leveren af in Volendam.Toch liever een deskundige spreken? Kom gerust langs in onze Showroom of bel ons even. Vanaf Arnhem ben je in ongeveer 50 minuten bij ons in de Showroom in Vianen.

Wanneer je eindelijk een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol met chemicaliën die je parket beschadigen wanneer het middel verkeerd gebruikt wordt. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 parket olie voor Volendam

  • Makkelijk zelf aan te brengen met een microvezelroller
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer weer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parketolie of onderhouds en reinigingsmiddelen voor houten vloeren
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken houten vloer

HW Protect 3000 hardwax parketolie zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 parketolie. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen of erg weinig water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je eiken houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, een parketstofzuiger of een stofdoek.

Lees hier meer over HW-Protect 3000 hardwax parketolie.

HW Energy Spray voor het onderhouden van geoliede vloeren in Volendam

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax parket olie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray onderhoudsspray. Normaal gesproken met de kamer helemaal leeg zijn, meubels en al. Maar met HW Energy Spray onderhoudsolie is dat niet nodig. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te sprayen.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is, goed schudden
  • Schud te fles onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de onderhoudsolie spray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog
  • Gemakkelijk en gelijk bruikbaar in handige sproeifles

Lees hier meer over HW Energy Spray

HW Fix & Fresh parket reinigingsmiddel

HW Fix & Fresh is het schoonmaakmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in lauw/ warm water toevoegen , vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Lees hier meer over HW Fix & Fresh reinigingsmiddel voor parket vloeren

HW Colors of Nature houtenvloer kleurolie

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature kleurolie te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook andere HW-Colors of Nature kleurolie voor houten vloer mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die jij wilt.

HW Colors of Nature parket kleurolie aanbrengen in Volendam

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000 hardwax parketolie. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Lees hier meer over HW Colors of Nature kleurolie

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Volendam. Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00