Parket hardwax olie in Vaals kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in Vaals en omstreken speciaal voor eiken vloeren? Je kan het parket hardwax olie gewoon online bestellen.Vanaf Vaals ben je binnen 140 minuten bij ons in de Showroom in Vianen. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag. Of bestel makkelijk online.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben eigen parket onderhoud producten ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 parketvloer olie

 • Gemakkelijk zelf aan te brengen op je eiken visgraat parketvloer met onze microvezel roller
 • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer gebruiken zonder eerst te schuren
 • Goedkoper dan vergelijkbare parketolie voor houten vloeren
 • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken vloer

HW Protect 3000 hardwax parket olie zorgt voor een beschermlaag op je eiken parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde eiken houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 bescherming voor eiken vloer. Bij een onbehandelde eiken vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 parket bescherming.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is in Vaals.

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kun je weer over de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray Gemakkelijke, kant-en-klare onderhoudsolie in handige sproeifles

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax parketolie voor eikenhouten vloeren, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is voor je het parket kunt sprayen
 • Schud te onderhoudsolie spray goed zodat de vloeistof helder wordt
 • Gebruik de onderhoudsolie op kamertemperatuur
 • Meestal binnen een half uur droog

Kleur je vloer in Vaals met parket kleurolie

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met onze kleurolie is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kleurolie voor eikenparket vloeren kun je je vloer een eigen kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie voor eiken parket.

Schade aan een houten vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 hardwax parket olie. Je parket vloer laten schuren is niet nodig.
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade in Vaals
 • Licht altijd de verzekering in en maak foto’s van de schade
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Vaals! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00