Parket hardwax olie in Schoonhoven kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in Schoonhoven? Je kan het parket hardwax olie gewoon online bestellen.Vanaf Schoonhoven ben je binnen 40 minuten bij ons in de Showroom in Vianen. Toch liever een persoonlijk advies? Kom gerust eens langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect beschermingsmiddelen voor eiken vloeren hebben een eigen middel ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je visgraatparketvloer.

HW Protect 3000

 • Gemakkelijk zelf aan te brengen op je eiken houten visgraatvloer
 • Na 12 uur droogtijd kun je weer over de vloer lopen
 • Goedkoper dan vergelijkbare parketolie of je parketvloer schuren
 • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken parketvloer

HW Protect 3000 werkt als een beschermingsmiddel voor je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 hardwax parketolie voor je eiken vloer

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurolie voor houten vloeren heb je aan een laag HW-Protect 3000 parketolie voor eiken houten vloeren genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleurolie te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is.

Je kunt HW Protect 3000 kleurolie aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer over de parketvloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het reinigen van je eikenhouten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray Gemakkelijke, kant-en-klare onderhoudsolie in handige sproeifles 

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax parket olie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray onderhoudsolie voor parket vloeren is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen de onderhoud spray waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is in Schoonhoven
 • Schud de onderhoud olie voor parket goed zodat de vloeistof helder wordt
 • Gebruik de onderhoud spray op kamertemperatuur
 • Meestal binnen een half uur droog

Kleurolie voor parketvloer in Schoonhoven

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kleurolie kan je je vloer een eigen kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie voor parket.

Schade aan een houten vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 beschermende parket olie
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade in Schoonhoven
 • Licht altijd de verzekering in en maak foto’s van de schade
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Schoonhoven! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.