Parket Hardwaxolie in Rotterdam kopen? 

Op zoek naar hardwaxolie voor houten vloeren in Rotterdam? Je kan het parketolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Rotterdam bent u binnen een uur bij ons in de Showroom in Vianen. 

Wanneer je een mooie parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard voorzichtig mee. Maar een foutje is snel gemaakt. Graag houd je de vloer een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor erg belangrijk. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect parket olie hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier, milieu en natuurlijk je parketvloer. 

HW Protect 3000

  • Makkelijk zelf aan te brengen met een microvezel roller
  • Na 12 uur droogtijd kunt u weer over de vloer lopen 
  • Goedkoper dan andere parket oliën
  • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 hardwax. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg er wel voor dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray in Rotterdam

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de Energy Spray onderhoudsolie is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen de onderhoudsolie voor parket te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is 
  • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de spray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog 

HW Fix & Fresh

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen ,vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel bij elkaar en heeft dus een herstellend vermogen voor je vloer.

HW Colors of Nature voor Rotterdam

Wil je toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur vloer? Door de kleuren van HW Colors of Nature kleurolie te mengen met HW Protect 3000 hardwax is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook meerdere HW-Colors of Nature kleurolie voor eiken houten parket vloer mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijnharige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kunt het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur drogen is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken in Rotterdam. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Apeldoorn! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.