Parket hardwax olie in Oude Pekela kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in Oude Pekela of de omgeving? Je kan het parket hardwax olie gewoon online bestellen via onze webshop.Vanaf Oude Pekela ben je binnen 140 minuten bij ons in de Showroom in Vianen. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag met het juiste advies.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig en trots op. Graag houd je deze een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhouden van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen middel ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 parketolie

 • Gemakkelijk zelf aan te brengen 
 • Na 12 uur droogtijd kun je de vloer gebruiken in Oude Pekela
 • Goedkoper dan vergelijkbare oliën in Oude Pekela of omgeving
 • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken vloer

HW Protect 3000 hardwax parketolie zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is in Amersfoort dierenpark.

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het reinigen van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray gebruiken in Oude Pekela

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is in Oude Pekela
 • Schud de fles onderhoudsolie voor houten vloeren goed zodat de vloeistof helder is
 • Gebruik de onderhoudsspray voor eiken hout op kamertemperatuur
 • Binnen een half uur droog

Kleurolie voor houten vloeren in Oude Pekela

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kleurolie voor parket vloeren kan je je vloer een eigen kleur geven die jij wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie voor parket.

Schade aan een houten vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 hardwax parketolie voor houten vloeren
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade in Oude Pekela
 • Licht altijd de verzekering in en maak foto’s van de schade
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Apeldoorn en Schoonhoven! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00