Parket hardwax olie in Lelystad kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in Lelystad ? Je kan het parket hardwax olie gewoon online bestellen.Vanaf Amerongen ben je binnen 40 minuten bij ons in de Showroom in Vianen. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op. Graag hou je deze een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de eiken vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect onderhoudsmiddelen voor houten vloeren hebben een eigen middel ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parketolie

 • Gemakkelijk zelf aan te brengen met een microvezelroller
 • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer gebruiken in Lelystad
 • Goedkoper dan vergelijkbare parketolie voor parket vloeren
 • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 parketolie voor eiken vloeren.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurolie laag heb je aan een laag HW-Protect 3000 genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is in Lelystad.

Je kunt HW Protect 3000 hardwax parket olie aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray kant-en-klare onderhoudsolie

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 parketolie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray onderhoudsolie. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft de onderhouds olie alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is
 • Schud te fles onderhoudsolie goed totdat de vloeistof helder is
 • Gebruik de spray op kamertemperatuur
 • Binnen een half uur droog
 • Onderhoudsolie in makkelijke sproeifles aan te brengen zonder knoeien
 • Kant-en-klaar product dus gelijk te gebruiken

Kleur je vloer in Lelystad 

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kleurolie kan je je vloer een eigen kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie.

Schade aan een houten vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 hardwax parketolie
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade in Lelystad
 • Licht altijd de verzekering in en maak foto’s van de schade
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Lelystad ! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.