Leeuwarden en hardwax olie voor eiken

Ben je op zoek naar parket hardwaxolie in Leeuwarden? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen via onze webshop. Toch liever een deskundige spreken over onderhoud van houten vloeren? Kom gerust langs in onze showroom of bel ons even. Vanaf Leeuwarden ben je in een halve dag reizen bij ons in de showroom in Vianen. Maar via onze webshop bestellen kan natuurlijk ook.

Wanneer je eindelijk een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol met chemicaliën die je parket beschadigen wanneer het middel verkeerd gebruikt wordt. Wij van 123-Protect parket onderhoud hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parket olie

  • Makkelijk zelf aan te brengen in Leeuwarden
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer weer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere olie voor parket vloeren
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken vloer

HW Protect 3000 hardwax olie zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer in Leeuwarden. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met twee lagen HW-Protect 3000 hardwax parket olie voor houten parketvloeren. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect 3000 genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleurolie te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect 3000 parketolie aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen of erg weinig water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, een parketstofzuiger of een stofdoek.

Lees hier meer over HW-Protect 3000 hardwax parketolie

HW Energy Spray Gemakkelijke, kant-en-klare onderhoudsolie in handige sproeifles

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray in Den Bosch. Normaal gesproken met de kamer helemaal leeg zijn, meubels en al. Maar met HW Energy Spray onderhoudsolie in sproeifles is dat niet nodig. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te sprayen.

  • Zorg dat je eiken houten vloer stof, vet en vuil vrij is, goed schudden
  • Schud te spray goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de onderhoudsolie spray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog
  • Direct klaar voor gebruik

Lees hier meer over HW Energy Spray onderhoud spray eiken vloer

HW Fix & Fresh in Leeuwarden

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in lauw/ warm water toevoegen , vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Lees hier meer over HW Fix & Fresh

HW Colors of Nature parket kleurolie

Toch liever een donkerdere kleur, lichtere tint of een hele andere kleur in Den Bosch? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook andere HW-Colors of Nature parket kleurolie mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken in Den Haag. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Lees hier meer over HW Colors of Nature

Kom gerust langs vanuit Leeuwarden in onze Showroom dichtbij Den Bosch. Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.