Parket hardwaxolie in IJsselstein kopen? 

Ben je op zoek naar parket onderhoudsolie in IJsselstein? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf IJsselstein ben je binnen tien minuten bij ons in de Showroom in Vianen op de Industrieweg 28N. 

Wanneer je eindelijk je mooie parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Het liefst houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

 

ijsselstein

Parketvloer beschermen

 • Makkelijk zelf aan te brengen 
 • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken 
 • Goedkoper dan andere oliën
 • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect.

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is voor de bescherming van het hout, maar ook om de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

Parketvloer onderhouden

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is 
 • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt 
 • Gebruik de spray op kamertemperatuur 
 • Meestal binnen een half uur droog 

Parketvloer schoonmaken

HW Fix & Fresh is het schoonmaakmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen ,vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel bij elkaar. 

Schade aan een houten vloer 

Meestal komt schade aan een houten vloer onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing. 

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade 
 • Licht altijd de verzekering in 
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij IJsselstein! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. Bezoek ons op de industrieweg 28N in Vianen dichtbij Utrecht.

-34%
 224.00  147.00
-25%
 48.00  36.00
-27%
 113.00  82.00
-37%
 395.00  249.00