Parket hardwax olie in Haarlem kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in Haarlem of omgeving? Je kunt het parket hardwax olie gewoon online bestellen.Vanaf Haarlem ben je binnen 140 minuten bij ons in de Showroom in Vianen. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op in Haarlem. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen middel ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000

 • Gemakkelijk zelf aan te brengen in Haarlem met onze microvezel roller
 • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer gebruiken 
 • Goedkoper dan vergelijkbare parket olie voor houten vloeren
 • 20 jaar geen onderhoud meer aan je parket vloer

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 hardwax parket olie.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 hardwax genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleurolie voor eiken houten parket te beschermen. Zo geniet je in Haarlem jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is.

Je kunt HW Protect 3000 parket olie aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray onderhoudsolie in Haarlem

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax , kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray onderhoudsolie. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt in Haarlem

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is
 • Schud de fles met onderhoudsolie goed totdat de vloeistof helder is
 • Gebruik de onderhoudsolie spray op kamertemperatuur
 • Binnen een half uur droog

Kleur je vloer 

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kan je je vloer een eigen kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature parket kleurolie voor eiken vloeren.

Schade aan een houten vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts in Haarlem. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing naar Haarlem of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 hardwax parket olie voor eiken vloer
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade 
 • Licht altijd de verzekering in Haarlem in
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Haarlem en Amersfoort! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.