Parket Hardwaxolie in Groningen kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwaxolie in Groningen of omgeving? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Groningen ben je in ongeveer een halve dag bij ons in de Showroom in Vianen, maar online bestellen kan natuurlijk ook

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard voorzichtig mee, maar een foutje is snel gemaakt. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor erg belangrijk. Op de markt zijn veel onderhoudsmiddelen verkrijgbaar, vele hiervan zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123 Protect hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parket olie

  • Makkelijk zelf aan te brengen in Groningen
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parket oliën in Groningen
  • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je eiken parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 parket olie met hardwax. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de parketvloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Fix & Fresh

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel met herstellende werking voor je parketvloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen, vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. Amersfoort kan niet meer zonder.

HW Colors of Nature voor Groningen

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature kleurolie voor parket te mengen met HW Protect 3000 hardwax olie is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors mengen zodat u precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijnharige kwast of spons om de HW Colors of Nature dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om zo de beste kleur te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Amersfoort! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat. Bezoek ons op De Limiet 15d.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.