Parket hardwaxolie in Den Haag kopen?

Ben je op zoek naar parket hardwaxolie in Den Haag? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Toch liever een deskundige spreken? Kom gerust langs in onze Showroom of bel ons even.

Wanneer je eindelijk een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol met chemicaliën die je parket beschadigen wanneer het middel verkeerd gebruikt wordt. Wij van 123-Protect hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000

  • Makkelijk zelf aan te brengen in Den Haag
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer weer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parketoliën
  • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer in Den Bosch. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 parketolie. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect 3000 hardwax parket olie genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen of erg weinig water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, een parketstofzuiger of een stofdoek.

Lees hier meer over HW-Protect 3000

HW Energy Spray in Den Haag

Nadat de parketvloer is gelegd in Den Haag en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray in Den Haag. Normaal gesproken met de kamer helemaal leeg zijn, meubels en al. Maar met HW Energy Spray is dat niet nodig. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te sprayen.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is, goed schudden
  • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de spray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog

Lees hier meer over HW Energy Spray

HW Fix & Fresh

HW Fix & Fresh is het schoonmaakmiddel voor je eikenhouten vloer in Den Haag. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen , vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel voor parket vloeren ineen. 

Lees hier meer over HW Fix & Fresh

HW Colors of Nature kleurolie voor Den Haag

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur in Den Haag? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook andere HW-Colors mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors kleurolie voor parket aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken in Den Haag. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Lees hier meer over HW Colors of Nature kleurolie voor eiken parket vloeren

Kom gerust langs vanuit Den Bosch in onze Showroom dichtbij Den Haag. Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.