Bloemendaal en hardwax olie voor eiken

Ben je op zoek naar parket hardwaxolie voor je eikenhouten vloer in Bloemendaal? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Toch liever een deskundige spreken? Kom gerust langs in onze Showroom of bel ons even. Vanaf Bloemendaal ben je in ongeveer een half uur onderweg bij ons in de Showroom in Vianen op De Limiet 15D. Maar online bestellen via onze webshop kan natuurlijk ook.

Wanneer je eindelijk een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol met chemicaliën die je parket beschadigen wanneer het middel verkeerd gebruikt wordt. Wij van 123-Protect parket onderhoudsmiddelen hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je eiken parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parket olie

  • Makkelijk zelf aan te brengen in Bloemendaal
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer weer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parket olieen
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eikenhouten vloer

HW Protect 3000 olie voor houten vloer zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer in Bloemendaal. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met twee lagen HW-Protect 3000 hardwax olie voor parket 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is in Bloemendaal. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen of erg weinig water gebruikt om je vloer te reinigen door de HW Fix en Fresh. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, een parketstofzuiger of een stofdoek.

Lees hier meer over HW-Protect 3000 hardwax parketolie

HW Energy Spray onderhoudsolie in Bloemendaal

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax parketolie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray in Den Bosch. Normaal gesproken met de kamer helemaal leeg zijn, meubels en al. Maar met HW Energy Spray onderhoudsolie is dat niet nodig. Je hoeft alleen te sprayen waar de parketvloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te sprayen.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is, goed schudden
  • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de onderhoudsolie spray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog

Lees hier meer over HW Energy Spray onderhoudsolie voor eiken vloer

HW Fix & Fresh eiken houten parket reiniger in Bloemendaal

HW Fix & Fresh is het schoonmaakmiddel voor je eikenhouten vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen , vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Lees hier meer over HW Fix & Fresh

HW Colors of Nature parket kleur olie voor Bloemendaal

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur in Den Bosch? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook andere HW-Colors mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors of Nature parket kleurolie aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken in Bloemendaal. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000 eikenhouten vloeren parketolie. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Lees hier meer over HW Colors of Nature kleur olie voor houten vloer kleuren

Kom gerust langs vanuit Bloemendaal in onze Showroom dichtbij Bloemendaal.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.