Parket hardwax olie in Barneveld kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in Barneveld? Je kan het parket hardwax parketolie gewoon online bestellen.Vanaf Barneveld ben je binnen 40 minuten bij ons in de Showroom in Vianen. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen vlakbij Barneveld of bel ons, wij helpen je graag.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hebben een eigen middel ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000

 • Gemakkelijk zelf aan te brengen 
 • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer weer gebruiken 
 • Goedkoper dan vergelijkbare parketolie
 • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken vloer

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 hardwax parketolie.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurlaag heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is.

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen, ook in Barneveld. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het reinigen van de houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray makkelijk aan te brengen kant-en-klare onderhoudsolie in sproeifles

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax parketolie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy onderhoudsolie Spray. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray voor parket vloeren is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is
 • Schud de onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt
 • Gebruik de onderhoudsolie spray op kamertemperatuur
 • Binnen een half uur droog

Kleur je vloer 

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke white wash gaat, geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kleurolie kan je je vloer een eigen kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleur olie voor parket vloeren.

Schade aan een houten vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 hardwax parketolie
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade 
 • Licht altijd de verzekering in bij schade aan parket vloer
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Barneveld! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00