Parket hardwax olie in Baarn kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in Baarn? Je kan het parket hardwax olie gewoon online bestellen.Vanaf Baarn ben je binnen 40 minuten bij ons in de showroom in Vianen. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen in Baarn, ben je daar natuurlijk zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect parket producten hebben een eigen middel ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parket olie

 • Gemakkelijk zelf aan te brengen 
 • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer gebruiken in Baarn
 • Goedkoper dan vergelijkbare oliën voor parket
 • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer in Baarn. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 parket olie. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 hardwax olie genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is in Baarn

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray onderhoudsolie

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax parket olie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het makkelijke van de HW Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is
 • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt
 • Gebruik de spray op kamertemperatuur
 • Meestal binnen een half uur droog

Kleur je vloer in Baarn

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kan je je vloer een eigen kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie voor parket.

Schade aan je eiken houten vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 hardwax parket olie
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade in Baarn
 • Licht altijd de verzekering in en maak foto’s van de schade
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Baarn! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.