Parket hardwax olie in Assen kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in Assen? Je kan het parket hardwax olie gewoon online bestellen.Vanaf Amersfoort ben je binnen 40 minuten bij ons in de Showroom in Vianen op De Limiet 15D. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag.

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen zitten vol chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect parket olie hebben een eigen middel ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 parketolie

 • Gemakkelijk zelf aan te brengen met onze microvezelroller met houder
 • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer gebruiken in Assen
 • Goedkoper dan vergelijkbare parket olie
 • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken parket vloer

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 parket olie voor eiken vloeren. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 beschermings olie voor parket.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 parket olie voor houten vloeren genoeg. Dit is de bescherminglaag voor het hout, maar ook de aangebrachte kleur van Colors of Nature kleurolie te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is.

Je kunt HW Protect 3000 aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kun je  weer over de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray onderhoudsolie gebruiken in Assen

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray onderhoudsolie voor parket vloeren is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen de onderhoudsolie te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is in Assen
 • Schud de fles onderhoudsolie goed zodat de vloeistof helder wordt
 • Gebruik de onderhoudspray op kamertemperatuur
 • Binnen een half uur droog

Kleur je vloer met Colors of Nature kleurolie

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat, geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature kan je je vloer een eigen kleur geven die je wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature kleurolie voor parket.

Schade aan een houten vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubels kunnen behoorlijke schade opleveren tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 hardwax parketolie
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade in Assen
 • Licht altijd de verzekering in 
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Utrecht! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. Bezoek ons op De Limiet 15D in Vianen dichtbij Utrecht.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.