Arnhem

Parket Hardwaxolie in Arnhem kopen?

Ben je op zoek naar parket hardwaxolie in Arnhem? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Toch liever een deskundige spreken? Kom gerust langs in onze Showroom of bel ons even. Vanaf Arnhem ben je in ongeveer 50 minuten bij ons in de showroom in Vianen op Stuartweg 1G.

Wanneer je eindelijk een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol met chemicaliën die je parket beschadigen wanneer het middel verkeerd gebruikt wordt. Wij van 123-Protect parket onderhoud hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parket olie

  • Makkelijk zelf aan te brengen met de microvezel roller
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer weer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parket olie
  • 20 jaar geen onderhoud meer 

HW Protect 3000 hardwax zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 parket. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie voor parket heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is voor de bescherming van het hout, maar ook om de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. De hardwaxolie kan online, vanuit Arnhem besteld worden, zodat u niet te ver hiervoor hoeft te rijden.

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen of erg weinig water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, een parketstofzuiger of een stofdoek.

Lees hier meer over HW-Protect 3000

HW Energy Spray onderhoudsolie voor parket vloeren

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray. Normaal gesproken met de kamer helemaal leeg zijn, meubels en al. Maar met HW Energy Spray is dat niet nodig. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te sprayen.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is
  • Schud de onderhoudsolie spray fles goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de onderhoudsspray op kamertemperatuur 
  • Binnen een half uur droog

Lees hier meer over HW Energy Spray onderhoudsolie voor eiken vloeren

HW Fix & Fresh reinigingsmiddel voor parket vloeren

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten parket vloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen , vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Lees hier meer over HW Fix & Fresh reiniging

HW Colors of Nature kleurolie voor parket vloeren

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature kleurolie te mengen met HW Protect 3000 hardwax is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook andere HW-Colors mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors of Nature kleurolie voor houten vloer aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleur olie voor parket dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000 hardwax parketolie. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Lees hier meer over HW Colors of Nature kleurolie

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Arnhem! Vanaf Arnhem ben je in ongeveer 50 minuten bij ons in de showroom in Vianen op Stuartweg 1G. Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat.

SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 401.00.Huidige prijs is: € 289.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 226.00.Huidige prijs is: € 155.00.