Parket Hardwaxolie in Amersfoort kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwaxolie in Amersfoort? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Wil je toch liever iemand spreken die hier alles over weet? Twijfel niet om ons te bellen of gewoon langs te komen. Vanaf Amersfoort ben je in ongeveer een half uurtje bij ons in de Showroom in Vianen op De Limiet 15D. 

Wanneer je een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard voorzichtig mee, maar een foutje is snel gemaakt. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor erg belangrijk. Op de markt zijn veel onderhoudsmiddelen verkrijgbaar, vele hiervan zitten vol chemicaliën die de parketvloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect hardwax en parketolie hebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je eikenhouten parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parketolie

  • HW Protect producten zijn makkelijk zelf aan te brengen 
  • Na 12 uur droogtijd kunt u de vloer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parket olieen in Amersfoort
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eikenhouten vloer 

HW Protect 3000 zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 parketolie. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 hardwax parketolie genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de parketvloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Fix & Fresh

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eiken parketvloer. Eens per maand 50 tot 100 ml in lauw/ warm water toevoegen, vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen voor eiken houten vloeren. Amersfoort kan niet meer zonder.

HW Colors of Nature kleurolie eiken vloer

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur? Door de kleur van HW Colors of Nature te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. U kunt ook meerdere HW-Colors of Nature kleurolie mengen zodat u precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors of Nature aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijnharige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om zo de beste kleur te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken. Om de eiken parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000 hardwax parketolie olie voor houten vloer. Zo heeft u een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Amersfoort! Wij zorgen dat er koffie klaarstaat. Bezoek ons op De Limiet 15D in Vianen.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.