Parket hardwax olie in Alphen kopen? 

Ben je op zoek naar parket hardwax olie in de omgeving van Alphen? Je kan het parket hardwax parketolie gewoon online bestellen.Vanaf Alphen ben je binnen 40 minuten bij ons in de Showroom in Vianen. Toch liever een deskundige hierover spreken? Kom gerust langs in onze Showroom in Vianen of bel ons, wij helpen je graag.

Wanneer je een mooie eiken houten parket vloer hebt liggen, ben je daar natuurlijk erg zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je eiken houten vloer is daarvoor essentieel. Vele onderhoudsmiddelen en reinigingsmiddelen zitten vol met chemicaliën die de vloer aantasten bij verkeerd gebruik. Wij van 123-Protect parket producten hebben een eigen middel ontwikkeld dat onschadelijk is voor gezondheid van mens en dier, het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parketolie

 • HW Protect 3000 parket olie is makkelijk aan te brengen 
 • Na 12 uur droogtijd kun je de eiken vloer weer belopen
 • Goedkoper dan vergelijkbare oliën voor parket
 • 20 jaar geen onderhoud meer aan je parket vloer

HW Protect 3000  parketolie zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer in Alphen. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 houten vloer parket olie.

Wanneer de vloer al is behandeld met een beschermlaag met olie of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is.

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, parketstofzuiger of een stofdoek.

HW Energy Spray onderhouds olie gebruiken in Alphen

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax parket olie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray onderhoudsspray. Het gemakkelijke van de HW Energy Spray is dat je de kamer niet helemaal leeg hoeft te maken. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. 

 • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is in Alphen
 • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt
 • Gebruik de onderhouds spray voor eiken vloeren op kamertemperatuur
 • Meestal binnen een half uur droog

Kleur je vloer in Alphen met Colors of Nature kleurolie

Wanneer je voor de klassieke kleuren van de natuurlijke aardetinten gaat of voor een white wash eiken vloer geeft dat gelijk een zachte uitstraling aan je kamer. Met deze kleuren is erg veel mogelijk en kan je eigenlijk eindeloos combineren. Met HW Colors of Nature  kleurolie voor parket kan je je vloer de kleur geven die jij wilt. Toch een iets lichtere of donkerdere tint? Geen probleem met HW Colors of Nature. Je hoeft er alleen wat HW Protect 3000 doorheen te mengen.

Schade aan een houten vloer

Schade aan een houten vloer komt meestal onverwachts. Brand- of waterschade zijn de meest voorkomende, maar ook meubelen kunnen behoorlijke schade aanbrengen tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verplaatsing.

 • Krassen zijn te herstellen met HW Protect 3000 hardwax olie
 • Nieuwe vloerdelen kunnen gelegd worden bij waterschade in Alphen
 • Licht altijd de verzekering in 
 • Opschuren en vervolgens lakken kan veel schade verbergen

Kom gerust langs in onze Showroom dichtbij Alphen! Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. 

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
SALE
 44.00