Arnhem

Alkmaar en hardwax parketolie voor eiken vloeren

Ben je op zoek naar parket hardwaxolie in Alkmaar? Je kan het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen. Toch liever een deskundige spreken? Kom gerust langs in onze Showroom of bel ons even. Vanaf Alkmaar ben je in ongeveer een half uur onderweg bij ons in de Showroom in Vianen op De Limiet 15D. Maar online bestellen via onze webshop kan natuurlijk ook.

Wanneer je eindelijk een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol met chemicaliën die je parketvloer beschadigen wanneer het middel verkeerd gebruikt wordt. Wij van 123-Protect parket producten hebben een eigen merk ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer in Alkmaar.

HW Protect 3000 hardwax parketolie

  • Makkelijk zelf aan te brengen in Alkmaar met onze microvezelroller
  • Na 12 uur droogtijd kun je weer over de vloer lopen
  • Goedkoper dan andere oliën voor houten vloeren in Alkmaar
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je geliefde vloer

HW Protect 3000 is bewezen de beste hardwax parketolie zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer in Alkmaar. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000 parketolie. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 hardwax parketolie. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is in Alkmaar. 

Je kunt HW Protect aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer over de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen of erg weinig water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het reinigen van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, een parketstofzuiger of een stofdoek.

Lees hier meer over HW-Protect 3000 parketolie

HW Energy Spray onderhoudsolie

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 parketolie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met onderhouds olie parket vloeren HW Energy Spray in Alkmaar. Normaal gesproken met de kamer helemaal leeg zijn, meubels en al. Maar met HW Energy Spray onderhoudsolie voor parket vloeren is dat niet nodig. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te sprayen.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is, goed schudden
  • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de onderhoud spray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog in Alkmaar
  • kant-en klaar voor gebruik

Lees hier meer over HW Energy onderhoud Spray parket vloeren

HW Fix & Fresh reinigingsmiddel in Alkmaar

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer in Alkmaar. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen , vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Lees hier meer over HW Fix & Fresh

HW Colors of Nature kleurolie parket voor Alkmaar

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur in Den Bosch? Door de kleur van HW Colors of Nature kleurolie te mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook andere HW-Colors of Nature kleurolie mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je vloer wil geven. 

HW Colors of Nature parket kleurolie aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleurolie voor parket vloeren dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit in Alkmaar. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer weer droog en kan je deze weer gebruiken in Alkmaar. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Lees hier meer over HW Colors of Nature kleurolie

Kom gerust langs vanuit Alkmaar is onze Showroom dichtbij Amsterdam en Amersfoort. Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. Bezoek ons op De Limiet 15D in Vianen.

SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 401.00.Huidige prijs is: € 289.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 226.00.Huidige prijs is: € 155.00.