Aalsmeer en hardwax olie voor eiken

Ben je op zoek naar parket hardwaxolie in Aalsmeer? Heb je geen zin om de vloer te schuren? Je kunt het parket onderhoudsolie gewoon online bestellen zonder gedoe. Toch liever een deskundige spreken? Kom gerust langs in onze Showroom of bel ons even. Vanaf Aalsmeer ben je in ongeveer een half uur onderweg bij ons in de Showroom in Vianen op De Limiet 15D. Maar online bestellen kan natuurlijk ook.

Wanneer je eindelijk een mooie eikenhouten parketvloer hebt liggen, ben je daar uiteraard zuinig op. Graag houd je hem een leven lang zo goed als nieuw. Het onderhoud van je houten vloer is daarvoor essentieel. Veel onderhoudsmiddelen zitten vol met chemicaliën die je parket beschadigen wanneer het middel verkeerd gebruikt wordt. Wij van 123-Protect parket productenhebben een eigen variant ontwikkeld wat onschadelijk is voor mens, dier het milieu en natuurlijk je parketvloer.

HW Protect 3000 hardwax parketolie

  • De HW Protect 3000 hardwax is makkelijk zelf aan te brengen
  • Na 12 uur droogtijd kan je de vloer weer gebruiken 
  • Goedkoper dan andere parketolie
  • 20 jaar geen onderhoud meer aan je eiken houten parket

HW Protect 3000 hardwax eiken parket olie zorgt voor een beschermlaag op je parketvloer in Leeuwarden. Direct na het leggen van de onbehandelde houten vloer kan je hem behandelen met HW Protect 3000. Bij een onbehandelde vloer is het belangrijk om hem te behandelen met 2 lagen HW-Protect 3000 hardwax olie. 

Wanneer de vloer al is behandeld met een olielaag of een Colors of Nature kleurolie heb je aan een laag HW-Protect 3000 genoeg. Dit is om de bescherming van het hout, maar ook de aangebrachte kleur te beschermen. Zo geniet je jarenlang van een eikenhouten vloer die helemaal naar je wens is in Aalsmeer. 

Je kunt HW Protect 3000 aanbrengen met een microvezel roller. Wanneer je de vloer minimaal 12 uur hebt laten drogen kan je meestal weer op de vloer lopen. Zorg wel dat je de eerste drie weken geen of erg weinig water gebruikt om je vloer schoon te maken. Het schoonmaken van je houten vloer kan je dan het best doen met een zachte bezem, een parketstofzuiger of een stofdoek.

Lees hier meer over HW-Protect 3000

HW Energy Spray onderhoudsolie

Nadat de parketvloer is gelegd en is behandeld met HW-Protect 3000 hardwax parketolie, kan je deze gemakkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray in Aalsmeer. Normaal gesproken met de kamer helemaal leeg zijn, meubels en al. Maar met HW Energy Spray onderhoudsolie voor parket is dat niet nodig. Je hoeft alleen te sprayen waar de vloer intensief gebruikt wordt. Je hoeft dus niet de hele kamer te behandelen met de onderhoudsolie.

  • Zorg dat je vloer stof, vet en vuil vrij is, goed schudden
  • Schud te fles goed zodat de vloeistof helder wordt 
  • Gebruik de spray op kamertemperatuur 
  • Meestal binnen een half uur droog

Lees hier meer over HW Energy Spray

HW Fix & Fresh parket reinigingsmiddel

HW Fix & Fresh is het reinigingsmiddel voor je eikenhouten vloer met herstellende werking. Eens per maand 50 tot 100 ml in water toevoegen , vochtig dweilen, nooit nat. Je vloer wordt meteen voorzien van een geconcentreerd onderhoudsmiddel. Fix & Fresh is een onderhouds- en reinigingsmiddel ineen. 

Lees hier meer over HW Fix & Fresh

HW Colors of Nature parket kleurolie voor Aalsmeer

Toch liever een donkerdere tint, lichtere tint of een hele andere kleur in Aalsmeer? Aangezien je de kleur van HW Colors of Nature kunt mengen met HW Protect 3000 is de kleur van de vloer gemakkelijk te veranderen. Je kan ook andere Colors of Nature kleurolie mengen zodat je precies op de kleur uitkomt die je graag aan je eiken houten vloer wil geven. 

HW Colors of Nature kleurolie voor parket aanbrengen 

Gebruik een pluisvrije doek, fijn harige kwast of spons om de HW Colors of Nature kleurolie dun aan te brengen. Wrijf deze vervolgens goed over de vloer uit. Je kan het best eerst een proefplank gebruiken om hier de juiste kleur op te bepalen. Na 12 uur is de vloer ongeveer weer droog en kan je deze weer gebruiken in Aalsmeer. Om de parketvloer extra te beschermen werk je deze af met HW Protect 3000. Zo heb je een leven lang plezier van je eikenhouten vloer.

Lees hier meer over HW Colors of Nature

Kom gerust langs, vanuit Aalsmeer is onze Showroom dichtbij Den Bosch Wij zorgen dat er koffie met wat lekkers klaarstaat. Bezoek ons op De Limiet 15D in Vianen.

Onze producten

2 voor € 49,-
4 voor € 79,-
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 65.00.Huidige prijs is: € 49.00.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 47.50.Huidige prijs is: € 44.00.