Een onderhoudsvrije vloer

Geen onderhoud? 123 Protect heeft de oplossing. De HW Protect 3000 vloerolie. Deze olie hebben we zelf ontwikkeld om het jou makkelijker te maken. Als hoofdbestanddeel zit er kiezelzuur in. Kiezelzuur is een natuurlijk product dat samen met zuurstof het meest voorkomende element op aarde is. Kiezelzuur geeft stevigheid aan de plant en zorgt voor een stevig en krachtig wortelstelsel. Ook zorgt kiezelzuur voor een verhoogde weerstand bij de plant” Aldus de geleerden. Verderop zullen we wat uitgebreider over kiezelzuur vertellen. Maar het bevordert je vloer zodat die onderhoud arm is.

Sparen

Als je lang hebt moeten sparen om dan toch die droom vloer te kopen dan wil je uiteraard het beste van het beste, geen onderhoud zou het mooiste zijn. Die eiken houten parket vloer komt nu wel erg dichtbij. Aangezien de vloer een alles bepalende indruk geeft in je interieur moet deze gelijk goed zijn. Je wilt er immers jaren lang van genieten en dat zonder onderhoud. Dat je vloer enig onderhoud en bescherming nodig heeft neem je op de koop toe.  

Overtuig jezelf

Als je je gaat verdiepen in eiken houten vloeren en het onderhouden daarvan kom je in een woud van middelen terecht. Ze beloven allemaal hetzelfde en doen allemaal verschillende dingen. Gelukkig is daar de serie producten van 123 Protect die doet wat het zegt, ofwel “beschermen” .

Kinderen en puppy’s 

Wie kinderen heeft herkent dit wel, ze spelen op je nieuwe vloer en kunnen zo krassen veroorzaken. Nu kun je natuurlijk een aparte speelkamer maken maar echt gezellig is dat niet. Tijdens het eten gaat het er ook niet altijd helemaal schoon aan toe. Eten valt op de grond en drinken valt om. Je wilt niet bij elk ongelukje schrikken dat je vloer beschadigd raakt.  Maar ook in de keuken gebeuren er nog wel eens ongelukjes. Iedereen laat wel eens wat vallen, is het een glas met inhoud of is het een stuk servies.

123 in je keuken

De keuken is een van de meest intensief gebruikte ruimtes van je huis en de vloer zal het dus zwaar te verduren krijgen. Vaak leidt de keuken naar de tuin en veegt niet iedereen zijn schoenen aan de schoonloopmat. Zand en ander vuil kan een bedreiging zijn voor je eiken houten vloer. Indien je je vloer een behandeling hebt gegeven met 123-Protect hoef je daar niet bang voor te zijn.

kind en hond

Ongelukjes

Maar niet alleen kinderen veroorzaken wel eens een ongelukje. Eer je puppy helemaal zindelijk is gaat wel een paar maanden overheen. Je kunt je puppy natuurlijk in de bijkeuken laten om je eiken houten vloer te beschermen. Maar je wilt natuurlijk wel genieten van je nieuwe huisdier.

Veel mensen willen wel een eiken houten parket vloer maar zien op tegen het onderhoud ervan, ofwel ze denken dat het veel werk is. Je wilt toch niet elke vijf jaar je hele huis leegruimen om de vloer te behandelen of te schuren. Dit is absoluut niet meer nodig, ofwel geen onderhoud meer.

Met HW Protect 3000 hardwax parketolie heb je minimaal 20 jaar geel enkel omkijken naar je vloer.  Zo wordt je vloer onderhoud arm.

Omdat veel mensen tegenwoordig milieubewust en duurzaam bezig zijn en dus geen chemische middelen willen gebruiken is de oplossing HW Protect producten.

Wat is kiezelzuur

Kiezelzuur is dus een natuurlijk materiaal wat je eiken houten vloer niet aantast en beschermt tegen huishoudelijke of dierlijke ongelukjes. Omdat de HW Protect 3000 het hout intrekt geeft het dus bescherming van binnenuit. Je vloer is dus beschermt tegen vloeistoffen zoals wijn, water en koffie. Maar ook lichte krassen zijn simpel weg te werken.

Als je een eiken houten vloer koop dan doe je dat bewust voor de natuurlijke uitstraling van de vloer en die wil je uiteraard behouden. Veel onderhoudsmiddelen geven een roze achtige gloed of maken je vloer dof. Dat wil je absoluut niet en daar komt HW Protect 3000 weer om de hoek kijken. De vloer behoud zijn karakter en uitstraling zolang die in je huis ligt. 

Energy Spray onderhoudsolie

HW Energy Spray onderhoudsolie

Het is niet te voorkomen dat er eens iets gebeurt op je eiken houten vloer maar onze Energy Spray onderhoudsolie bied uitkomst. Het bijhouden en herstellen van kleine oppervlakte krasjes is een fluitje van een cent. De Energy Spray bespaart je een hoop werk want je hoeft niet je hele kamer uit te ruimen maar behandelt alleen daar waar nodig. Vooral looproutes zijn onderhevig aan slijtage van je eiken houten vloer. Je hoeft dus alleen daar te sprayen en met een zachte doek even uit te wrijven. Binnen een uur kun je er weer gewoon overheen lopen. Je ziet geen enkel spoor meer en dat wil je. De vloer ziet er weer uit als nieuw. 

Wel schoonhouden, geen onderhoud

Uiteraard moet je je vloer wel schoonhouden, dat is met een eiken houten vloer niet anders dan bij een andere vloer. Je kunt een speciale parketstofzuiger aanschaffen of aan de slag gaan met een stofdoek. In beide gevallen verwijder je alleen het stof en niet het vuil. De Fix & Fresh is speciaal ontwikkeld om vloeren die zijn behandeld met HW Protect 3000 schoon en fris te houden. Fix & Fresh is op waterbasis en je hebt dus maar heel weinig nodig. Ongeveer 50/ 100 ml op een liter water is ruim voldoende. En dat maar eens per maand, dus je kunt met een flacon even vooruit. Belangrijk is dat je vochtig dweilt en niet nat.

Probeer het zelf, geen onderhoud meer

Als je bovenstaande zo leest dan lijkt een eikenhout vloer veel werk maar met de 123 producten scheelt het je juist schoonmaak- en onderhoudswerk, geen onderhoud meer. Je vloer gaat minstens 20 jaar mee op een behandeling met HW Protect dus je meubels hoeven niet binnen een paar jaar het huis al uit om een nieuwe vloer te leggen zoals bij tapijt of vinyl vloeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *