De nieuwe vloeibare handzeep van 123 Protect: 123 handgelcleaner

123 Protect staat natuurlijk sinds jaar en dag voor je klaar als het gaat om het onderhoud van je vloeren. Met onder meer onze HW Protect 3000 hardwaxolie en HW Energy spray onderhoudsolie dragen wij al jaren zorg voor je vloer. Maar ook de zorg voor jezelf is belangrijk. Wij merkten dat er de laatste tijd veel vraag was naar een product om de handen schoon te maken na het onderhoud aan de vloer. Daarom lanceert 123 Protect een gloednieuw product: de 123 handgel. Deze vloeibare handzeep is een alcohol gel die de handen volledig desinfecteert en reinigt van zowel bacteriën als olie en andere vetten. Bovendien is het ook een vegan zeep, wat betekent dat er geen dierlijke producten zijn gebruikt bij de productie van dit product. We vertellen je meer in deze blog!

123 Handgelcleaner: desinfecterende vloeibare handzeep

Met de vloeibare handzeep reinig je je handen grondig en hygiënisch. Dit product is een alcohol gel, die bacteriën doodt en je handen vetvrij maakt. Dat is handig voor als je bijvoorbeeld net met onze hardwaxolie of kleurolie je vloer hebt onderhouden. Maar ook als je je handen moet desinfecteren, is deze vloeibare handzeep ook uitstekend te gebruiken.

vegan zeep

Corona

Dit komt vooral van pas in deze onzekere tijden, waarin het corona virus vele slachtoffers maakt. Vanuit de overheid is al het advies gekomen om zo veel mogelijk binnen te blijven, geen handen te schudden en regelmatig je handen te wassen. Voor dat laatste is de alcohol gel van 123 Protect uitermate geschikt. Met deze vloeibare handzeep desinfecteer je je handen en maak je alle bacteriën en virussen op je handen dood. Zo bescherm je jezelf tegen het corona virus en ook tegen andere virussen en bacteriën die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Uiteraard moet je ook genoeg afstand houden en zoveel mogelijk thuisblijven om ervoor te zorgen dat je het virus niet krijgt. Maar als je dan toch naar buiten moet of contact moet hebben met iemand, kun je het risico minimaliseren door nadien je handen te reinigen met 123 handgelcleaner.

123 handgelcleaner is ook vegan zeep

Naast de eerdergenoemde voordelen is 123 handgelcleaner ook een vegan zeep. Dat betekent dat in het productieproces van deze vloeibare handzeep geen dierlijke producten zijn gebruikt. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk schone handen zult hebben. Onze alcohol gel is niet slecht voor het milieu en er hebben geen dieren voor geleden. Zo kun je met een schoon geweten onze vloeibare handzeep aanschaffen.

Waar kan ik 123 handgelcleaner vloeibare handzeep bestellen?

123 handgelcleaner is heel eenvoudig te bestellen op de website van 123 Protect. Op deze pagina kun je zowel flessen van 100 ml of voordeligere flessen van 200 ml bestellen. Wij garanderen snelle levering en onze klantenservice staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Dus bestel snel zolang de voorraad strekt!

alcohol gel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *