Eiken parket kleur

Welke kleur eiken parket past bij jou 

Niet elk interieur is hetzelfde en niet alle mensen hebben dezelfde smaak in kleur en dessin. Zoveel mensen zoveel keus in eiken parket. Naast de 123 Protect producten hebben we voor elk interieur ook de juiste kleuren in huis. We ontwikkelden maar liefst elf verschillende tinten en kleuren die makkelijk aangebracht kunnen worden op je eiken houten vloer. Er zijn verschillende moderne kleuren verkrijgbaar zoals o.a. zand, licht gerookt, mahonie en ivoor.  

Voor wie zijn eiken houten parket vloer een eigentijdse kleur wil geven zijn er de Colors of Nature. Je vloer laten kleuren bij de parketzaak kan een kostbare aangelegenheid worden en vaak is de kleuren anders dan je voor ogen had. De door ons ontwikkelde Colors of Nature zijn eenvoudig zelf aan te brengen op je eiken parket vloer en wat nog leuker is, je kunt je eigen kleur maken.  

HW Colors of Nature verschillende kleuren

Natuurlijke kleuren voor eiken parket

De Colors of Nature kun je eenvoudig lichter maken door er de HW Protect 3000 door te mengen. Hoe meer HW Protect 3000 des te lichter zal de kleur op je eiken parket vloer worden. Wil je de kleur donkerder hebben dan kun je meerdere lagen aanbrengen. Wil je nu echt een unieke kleur op je vloer dan kun je zelfs de Colors of Nature onderling mengen.  

De kleuren zijn makkelijk aan te brengen met een microvezel roller of een zachte doek. Wrijf deze goed uit en na 12 uur kun je de vloer gebruiken. Als je zelf aan de slag gaat met een gemengde kleur dan raden we je wel aan om eerst een stukje los hout te kleuren. De opgedroogde kleur kan er anders uit zien dan dat ie in de verfbak oogt. 

Daarna je vloer afwerken met HW Protect 300 en je hebt de eerste 20 jaar geen omkijken meer naar je eiken parket vloer. Want wat doe je liever, lekker op vakantie of je vloer opknappen? Wij weten het wel.. 

De producten van 123-Protect zijn speciaal voor u ontwikkeld. Een huis moet zijn om te gebruiken en te leven. De kleuren van Colors of Nature zijn kleurvast en verbleken niet in het zonlicht.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *